Lirik Lagu Bocah Gunung - Minul

Lirik Lagu Bocah Gunung - Minul

Judul Lagu    : Bocah Gunung
Penyanyi       : Minul

Berikut Lirik Lagu Bocah Gunung - Minul :

Nadyan aku bocah gunung,
doh banget dunungku
Ora susah kathik nganggo bingung,
yen to pancen tresno aku
Pancen isih dadi lakon,
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon,

Pepisahan karo aku
Mugo mugo ojo nganti,
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinongo tinebihno,
Mring rubedo…
yo mas yo mas yo mas
Opo kowe ra kelingan,
Dolan neng omahku
Ono latar podho lelungguhan,
Gegojegan karo aku


EmoticonEmoticon