Lirik Lagu Blebes - Savitri & Tomi

Lirik Lagu Blebes - Savitri & Tomi

Judul Lagu    : Blebes
Penyanyi       :  Savitri & Tomi
Ciptaan          : Tawi Sasmita

Berikut Lirik Lagu Blebes - Savitri & Tomi :

Pa:
Dik, sakjak’e kok ono perlu
Isih, esuk wis tangeke aku
Ning, tanganmu kok nggowo palu
Opo to, sing rusak dipanku

Pi:
Wis, kowe ra usah suloyo
Dek, bengi metu karo sopo
Neng, klambimu lipstike sopo
Yen dudu, bocah wadon liyo..

Pa:
Dek bengi aku ora neng endi-endi,
Malah aku njaluk tulung dikeroki,
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Rasane gegerku koyo disunduki

Pi:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi,
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi

Pi: Wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir
Pa: Emoh, Dik
Pi: Yen ngono aku ae sing nyingkir nyingkir
Pa: Ojo dik, Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You
Pi: Wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir
Pa: Emoh, Dik
Pi: Yen ngono aku ae sing nyingkir nyingkir
Pa: Ojo dik, Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You


EmoticonEmoticon