Lirik Lagu Anune Sopo - Reny Farida

Lirik Lagu Anune Sopo - Reny Farida

Judul Lagu       : Anune Sopo
Ciptaan            : AH. Sanusi
Penyanyi         : Reny Farida

Rambut rebondingan, alise nanggal sepisan
Lambe sigar kepundung, uwis ojo podo bingung
Bangkik nawon kenceng, bokong semok nongko sesigar
Iki anune sopo, duwene uwong hang sun sayang

reff :
Awak isun ati iki, mesti bain ono hang nduwe
Cinta sayang isun, mung kanggo wong siji
Senyum welas asih, kanggo sopo bain

[He lare manis, kulit kari kelimis]
[Lambe sigar kepundung, anune sopo, anune sopo]

Anune wong hang sun sayang

reff :
Awak isun ati iki, mesti bain ono hang nduwe
Cinta sayang isun, mung kanggo wong siji
Senyum welas asih, kanggo sopo bain

[He lare ayu, bangkik kari gedigu]
[Bokonge semok, kanggone sopo, kanggo sopo]

Kanggone wong hang sun sayang

Rambut rebondingan, alise nanggal sepisan
Lambe sigar kepundung, uwis ojo podo bingung
Bangkik nawon kenceng, bokong semok nongko sesigar
Iki anune sopo, duwene uwong hang sun sayang


EmoticonEmoticon