Lirik Lagu Anake Wong Tani - Reny Farida

Lirik Lagu Anake Wong Tani - Reny Farida

Judul Lagu     : Anake Wong Tani
Penyanyi        : Reny Farida

Berikut Lirik Lagu Anake Wong Tani - Reny Farida :

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Ojo di lali ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip


EmoticonEmoticon