Lirik Lagu Alun-alun Nganjuk (versi original) - Novita

Lirik Lagu Alun-alun Nganjuk (versi original) - Novita

Judul Lagu     : Alun-alun Nganjuk (versi original)
Penyanyi        : Novita &
Ciptaan           : Ndaru Breng

Inilah Lirik Lagu Alun-alun Nganjuk (versi original) - Novita :

pi:
Lungo tak anti-anti
Kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi
Kutho nganjuk iki
Suwelir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli

pa:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dhek, karo aku ini
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki

reff :
pi:
Suwelir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli

pa:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dhek, karo aku ini
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki

pi:
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli


EmoticonEmoticon