Lirik Lagu Tak Eling Eling - Manthous

Lirik Lagu Tak Eling Eling - Manthous

Judul Lagu       : Tak Eling Eling
Ciptaan             : S. Dharmanto
Penyanyi           : Manthous

Berikut Lirik Lagu Tak Eling Eling - Manthous :

Tak eling eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu
Sing ora nguwati
Nadyan widodari
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku
biso nyanding lintang panjerino

Semar sabrang
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku
biso nyanding lintang panjerino


EmoticonEmoticon