Lirik Lagu Susu Murni - Cak Dikin

Lirik Lagu Susu Murni - Cak Dikin

Judul Lagu      : Susu Murni
Ciptaan           : DR. Ganang
Penyanyi         : Cak Dikin – Wiwid

Berikut Lirik Lagu Susu Murni - Cak Dikin :

Pa :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

Pi :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

(dialog)
Pa : ngopo ndadak nesu barang?
Pi : Yo nesu sampeyan saru kok!
Pa : Alah kuwi salah ing finaham
Pi : Lha terus opo kae maune
Pa : Ngene lho karepku ngene rungokno

Pa :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

Pi :
O ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Pa :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pi :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

Reff :
kembali ke atas wujude pancen 

Pa + Pi :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum

Pa : Mik susu ahh


EmoticonEmoticon