Lirik Lagu Suroboyo - Benysworo

Lirik Lagu Suroboyo - Benysworo

Judul Lagu        : Suroboyo
Ciptaan             : Benysworo
Penyanyi           : Benysworo


Berikut Lirik Lagu Suroboyo - Benysworo :

Suroboyo kuthone metropolitan
Duwe sejarah dadi kutho pahlawan
Suroboyo slogane resik lan ijo
Ono karep nggawe rakyat dadi mulyo

Jembatan merah riwayate sejarah
Suromadu perkorone nggawe susah
Surodadu basis pengaman segoro
Rakyat soro mahasiswa nggawe demo

Reff :
Suroboyo reno-reno kahanane
Akeh wong gawe polah benere dewe
Embong macet jare ruwet aturane
Gremet-gremet sing sabar teko enggone


Kakilimo dodolan penguripane
Nggawe rame plaza dadi saingane
Ceritone ono gang dodolan oli
Terkenale disambangi saben wengi

Sumuk sumpek urip neng suroboyo
Mepet numpuk omah koyo omah doro
Ceker-ceker rekosone golek upo
Enak ra penak uripku neng suroboyo

Iki ngono kahanan dadi cerito
Ngrungokno crito sak crit dadi roto
Sopo gelem urip neng suroboyo
Siap mentale mergo ono cerito


EmoticonEmoticon