Lirik Lagu Sido Rondo - Cak Diqin f. Dini Aditama

Lirik Lagu Sido Rondo - Cak Diqin f. Dini Aditama

Judul Lagu    : Sido Rondo
Cipt               : Cak Diqin
Penyanyi       : Cak Diqin f. Dini Aditama
 
Salah satu lagu karaoke yang juga pas buat duet bersama selain Cinta Tak Terpisahkan adalah Sido Rondo. Lagu yang dinyanyikan oleh duet Cak Diqin f. Dini Aditama berkisah tentang penyesalan yang dulu pernah dilakukan karena tidak bijak dalam mengambil sikap, akhirnya jadi janda beneran.
 

Berikut Lirik Lagu Sido Rondo - Cak Diqin f. Dini Aditama :
Cowok :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi,
Golek bojo sing tresno welas sejati,
Pungkasane sliramu digawe loro,
Ora wurung saikine dadi rondho
Cewek :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo
reff:
Cowok :
Kabeh iki ora perlu digetuni,
Janjiku biyen aku saguh ngenteni..
duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
Lk : Ra keno prawane tak enteni randane
Cewek:
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni,
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci,
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase
 
 


EmoticonEmoticon