Lirik Lagu Sengkaling Ninggal Janji - Cak Dikin

Lirik Lagu Sengkaling Ninggal Janji - Cak Dikin

Judul Lagu         : Sengkaling Ninggal Janji
Ciptaan              : Cak Dikin
Penyanyi            : Cak Dikin & Endah Laras

Berikut Lirik Lagu Sengkaling Ninggal Janji - Cak Dikin :

Pi :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Piasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Pa :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Pa + Pi :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine


EmoticonEmoticon