Lirik Lagu Rondo Ping Limo - Dwi R. & Agung

Lirik Lagu Rondo Ping Limo - Dwi R. & Agung

Judul Lagu    : Rondo Ping Limo
Penyanyi       : Dwi R. & Agung

Berikut Lirik Lagu Rondo Ping Limo - Dwi R. & Agung :

Pi :
Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

Pa :
Dik seje cerito
Mulo aku ora kondo
Kowe ngaku yo durung kromo
Nyatane sampun dados rondo
Malah kowe rondo ping limo

Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pi :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Pa :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pi :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

Pa :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pi :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Pa :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pi :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Pi : Mas mangkel atiku 
Pa : Podo yo karo atiku

Pa + Pi:
Mugo dadi mimi lan mintuno
Ora bakal nemu perkoro
Masio dadi sing nomer limo

Mugo dadi mimi lan mintuno
Ora bakal nemu perkoro
Masio karo rondo ping limo


EmoticonEmoticon