Lirik Lagu Rondo Gunung - Cak Dikin

Lirik Lagu Rondo Gunung - Cak Dikin

Judul Lagu      : Rondo Gunung
Ciptaan           : Harsono
Penyanyi         : Cak Dikin & Endah
Berikut Lirik Lagu Rondo Gunung - Cak Dikin :

Pi :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Pa :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik enak rasane
Rabi Piawan abot sanggane
Yen rabi rondo tulus tresnane

Pi :
Kembang mawar mekroke telu yo mas yo
Entuk anyar kowe banjur lali karo aku

Pa :
Semarang kaline gawe yo dik yo
Jo sumelang tresnaku yo mung slirane

Pi :
Abang-abang ora legi yo mas yo
Ngomong sayang ngomong sayang mengko gek ngapusi

Pa :
Suroboyo banyuwangi yo dik yo
Ora liyo sliramu sing tak tresnani

Pi :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas lare saking ndusun

Pa :
Ora gelo ora getun
Nadyan rondo iku kang tak suwun


EmoticonEmoticon