Lirik Lagu Pingin Rabi - Endah Saraswati

Lirik Lagu Pingin Rabi - Endah Saraswati

Judul Lagu      : Pingin RabiPenyanyi         : Endah Saraswati & NN


Berikut Lirik Lagu Pingin Rabi - Endah Saraswati :

Pi :
Mas mas mas
La la la la la la
Ayo mas cepet ndang rabi

Rikolo semono aku isih dewe
Durung duwe sopo sopo
Lungo-lungo rak ono sing njogo
Atiku keloro-loro

Kenalan karo sliramu
Janji dipek bojo
Aku dadi sumringah
Atiku dadi bungah
Aku arep entuk bojo

Pa:
Yo piye dik
Kowe takjak rabi ra sah pacaran
Mundhak diseneni sing penting aku mengko sukses
Duwe duwek ora mung ngecet
Saiki pancen uripku rekoso
Tapi ngarepe dewe sesuk bakal mulyo
Pacaran sesuk wae lebare rabi arep piye piye
Ra usah wedi wedi

Pi :
Mas mas mas
Kusumelang sliramu
Aku wedi kowe lungo
Mas mas mas
Jo mikir sing suwe
Aku wis pengin ndang rabi

Pa :
La la la la la la
La la la la la la
Sing sabar dik rodo sakwentoro
Kowe mesti tak jak rabi


Pi :
Rikolo semono aku isih dewe
Durung duwe sopo sopo
Lungo-lungo rak ono sing njogo
Atiku keloro-loro

Kenalan karo sliramu
Janji dipek bojo
Aku dadi sumringah
Atiku dadi bungah
Aku arep entuk bojo

Pa :
Yo aku wis ngomong wong tuomu
Sesuk aku arep ning omahmu
Nembung karo wong tuomu
Kowe tak jak rabi niate ibadah
Wis dadi siji
Mugo mugo wong tuomu gelem nompo aku dadi mantu
Sing dedungo uripmu tak jamin bakal tak cukupi
ra sah kuwatir mengko tak dipikir

Pi :
Mas mas mas
Kusumelang sliramu
Aku wedi kowe lungo
Mas mas mas
Jo mikir sing suwe
Aku wis pengin ndang rabi
Aku wis pengin ndang rabi

La la la la la la
Aku wis pengin ndang rabi


EmoticonEmoticon