Lirik Lagu Nyandang Kasmaran - Yeni Fadila

Lirik Lagu Nyandang Kasmaran - Yeni Fadila

Judul Lagu   : Nyandang Kasmaran
Ciptaan        : Mamat KM
Penyanyi      : Yeni Fadila & NN
Berikut Lirik Lagu Nyandang Kasmaran - Yeni Fadila :

Pi :
Suminar bulane kelingan eseme
Aduh rasane ati kok koyo ngene
Saben wengi mung tansah katon sliramu
Duh wong bagus kowe nggawe kangene atiku

Suminar bulane koyo pasuryanmu
Atiku iki kesengsem karo kowe
Mung siji kowe mas sing tak impi-impi
Ning atiku aliramu koyo bulan dadari

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Reff :

Pi :
Koyo ngene nyandang kasmaran
Yen diroso rasane pengen ketemu
Suwengi ra sandhingan nggreges atiku
Duh wong bagus ojo nggawe gelane atiku

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Reff :
Pi :
Suminar bulane koyo pasuryanmu
Atiku iki kesengsem karo kowe
Mung siji kowe mas sing tak impi-impi
Ning atiku aliramu koyo bulan dadari

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange


EmoticonEmoticon