Lirik Lagu Merapi Tak Pernah Ingkar Janji - Endah Saraswati

Lirik Lagu Merapi Tak Pernah Ingkar Janji - Endah Saraswati

Judul Lagu       : Merapi Tak Pernah Ingkar Janji
Ciptaan            : Endah saraswati
Penyanyi          : Endah Saraswati

Berikut Lirik Lagu Merapi Tak Pernah Ingkar Janji - Endah Saraswati :

Merapi kang dadi saksi
Kabut putih melu anyekseni
Opo sing lagi tak roso iki
Sing ono sak jroning ati

Tresnamu tansah tak anti
Nyawang merapi tan nggegirisi
ngudoroso tresno kang suci iki
ngucap janji sehidup semati

Tresnaku lan tresnamu
Ora tau gawe tatu
Ora luntur amergo wektu
Ora ilang sak jroning kalbu

Kaliurang oh kaliurang
Dadi manise kenangan
Kaliurang oh kaliurang
Dadi kenangan sepanjang jaman


EmoticonEmoticon