Lirik Lagu Mendem Lanangan - Novi & Agung

Lirik Lagu Mendem Lanangan - Novi & Agung

Judul Lagu   : Mendem Lanangan
Ciptaan        : Erwin B / Agus Cokro
Penyanyi      : Novi & Agung

Berikut Lirik Lagu Mendem Lanangan - Novi & Agung :

(Dialog)
Pa : Nduukkk
Pi : Daleemmm
Pa : Kowe reneho ono opo to tak delok kok gorak-garuk
Pi : Duko romo

Pi :
Momo romo iki piye romo
Umur tuwo kok isih dewekan
Wayahe urip bebrayan
Momong anak jaran-jaranan

Momo romo iki piye romo
Aku kepingin cepet nikahan
Aku uwis ora tahan
Aku iki wis mendem lanangan

Iki piye iki piye
Iki iki piye
Nadyan turu nganggo kemul
Ora biso ngangetke awakku

Sinten mawon
Kulo mboten pilih-pilih wulu
Mas kondektur tukang cukur
Syukur-syukur yen entuk direktur

Pa :
Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Jodoh kuwi wis ono sing ngatur
Sopo wae bapak lilo
Mung syarate kudu uwis kerjo

Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Ojo kesusu kowe mesti payu
Nuwun wae marang gusti
Mugo-mugo enggal diparingi

Pi :
Injih romo kulo manut
Kulo bade nurut
Kenembah sampun kebacut
Wis ning tangan biso-biso mrucut

Sinten mawon
Kulo purun kulo-kulo purun
Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin penting payunipun

Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin penting payunipun


EmoticonEmoticon