Lirik Lagu Melati Rinonce - Ririk S

Lirik Lagu Melati Rinonce - Ririk S

Judul Lagu   : Melati Rinonce
Penyanyi        : Ririk S

Berikut Lirik Lagu Melati Rinonce - Ririk S :

Lha kae wus mrene
Nyangking kembang melati rinonce
Tondho yekti teteping kasaguhane
Nuli masrahake tak tompo nuli dikalungake

Soyo tresno tak sawang katon eseme
Ing nuli Piasetyo
Tan nedyo ginggang sak rekmo
Uwis nyoto biso gawe roso mulyo

Iki pasangonmu mawar kuning
Kang kudu sumandhing
Pangajabku
Asih lahir trusing kalbu


EmoticonEmoticon