Lirik Lagu Mari Kangen - Didi Kempot

Lirik Lagu Mari Kangen - Didi Kempot

Judul Lagu        : Mari Kangen
Penyanyi           : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Mari Kangen - Didi Kempot :

E jebul kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati


E mari kangen mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem mulat netro kang tajem
Mari kangen mulat siro
Netro tajem tyas jatmiko


EmoticonEmoticon