Lirik Lagu Lewung - Etik Ismail

Lirik Lagu Lewung - Etik Ismail

Judul Lagu         : Lewung
Ciptaan               : Maryantoko
Penyanyi             : Etik Ismail- Campursari Sekar Mayank

Berikut Lirik Lagu Lewung - Etik Ismail :

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes sing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Liwung ing atiku
Antuk jampi dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo ing sisihku
Mugi gusti Illahi
Tresnaku bakal ginowo mati


EmoticonEmoticon