Lirik Lagu Kedanan Cino - Didi kempot

Lirik Lagu Kedanan Cino - Didi kempot

Judul Lagu     : Kedanan Cino
Ciptaan            : Didi Kempot
Penyanyi         : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Kedanan Cino - Didi kempot :

Abang abang klentenge pasar gedhe
Saben liwat mung tansah eling wae
Eeeseme ngaaleme
Meylan anak ragile chik meymey

Ngisor mripat ono andheng andhenge
Ora kuat mbok aku mandheng ayune
Tak gandheng ning klenteng
Tresnaku jebul mung ono impen

Reff :
Srengenge ning pucuk nggunung
Padangono atiku sing nandang wuyung
SePiene tansah ngelamun
Eling meylan sing wis pindhah ning mediun

Rembulan sing lagi njedhul
Gek ning endi yen aku kepingin nusul
Yen ngerti mesti tak susul
Wani nekad senajan nggandhol sepur

Oh meylan anak ragil chik meymey
Tak rewangi nglambreng nggoleki kowe
Ning endi lungani
Kedanan cino abot sanggane


EmoticonEmoticon