Lirik Lagu Kasekso Tresno - Novita

Lirik Lagu Kasekso Tresno - Novita

Judul Lagu      : Kasekso Tresno
Ciptaan           : Fatony AK
Penyanyi         : Novita

Berikut Lirik Lagu Kasekso Tresno - Novita :

Pemandian si tanjung iki
Biyen kawis dadi saksi
Sliramu lan sliraku
Ngucapke janji kang suci

Nanging kenopo saiki
Sliramu cidro ing janji
Lali opo pancen lali
Mugo mugo enggalo bali

Kok tego tenan sliramu
Tansah ninggaPae sliraku
Ra ngerti swarane batinku
Sing tansah nangis ing kalbu

Aku tansah muji ing gusti
Mugo mugo enggalo bali
Urip sesandingan ati
Bebrayan tresno kinanti

Rungokno tangisku iki
Pangarep arepe ati
Duh kangmas enggalo bali
Tumuso tresno sejati

Duh kangmas enggalo bali
Tumuso tresno sejati


EmoticonEmoticon