Lirik Lagu Kangen - Wiwid

Lirik Lagu Kangen - Wiwid

Judul Lagu       : Kangen
Penyanyi          : Wiwid
Ciptaan             : Manthous
 
Lagu Berjudul Kangen ini adalah lagu yang dinyanyikan oleh Wiwid, lagu ciptaan Manthous ini berkisah tentang perasaan kangen atau rindu pada seseorang yang terpisah jarak darinya.

baca juga : Lagu Sido Rondo - Cak Diqin


Lagu Campursari ini menjadi lagu yang asyik didengar pas lagi siang-siang sendirian atau lagi santai bareng keluarga.

Berikut Lirik Lagu Kangen - Wiwid :
Pitung sasi lawase nggonku ngenteni
Mung sliramu wong bagus kang dadi ati
Rino wengi mung tansah tak impi-impi
Jroning ati kangenku setengah mati
Jenang gulo, yo mas yo, mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setyo ngenteni
Lahir batin tresnaku terusing ati
(Kangen)
Wong kangen
Ngene ngene rasane
Rindu-rindu wong bagus
Kowe tak tunggu
(Kangen)
Wong kangen
Opo opo tambane
Rindu-rindu tambane
Kudu ketemu
Klopo mudho enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandhang kasmaran
Mbalung janur wong manis tak anti-anti
Ngusadani wong kangen ndang entuk jampi
 
 


EmoticonEmoticon