Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Judul Lagu       : Kalung Emas
Ciptaan            : Didi Kempot
Penyanyi          : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki


EmoticonEmoticon