Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Judul Lagu     : Janji Palsu
Ciptaan           : Didi Kempot
Penyanyi         : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot :

Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Reff :
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalkae aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalake aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Kowe lungo ninggal lali keluargo


EmoticonEmoticon