Lirik Lagu Janji Cidro - Novita

Lirik Lagu Janji Cidro - Novita

Judul Lagu         : Janji Cidro
Ciptaan              : Yudi & Andika Jaya
Penyanyi            : Novita

Berikut Lirik Lagu Janji Cidro - Novita :

Mas opo kowe ra eling
Marang janji Piasasti
Tresnamu iku sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku

Wis suwe aku ngenteni
Kang bakal nyenengke ati
Tresnamu kuwi sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo

Cukup semene aku ngugemi
Roso tresno lan sayang iki
Cukup semene kowe nyidrani
Janji kang wus mbok tanam ing jeroning ati

Reff :
Naliko jaman semono
Susah seneng urip bareng
Kowe wis bedo uripmu mulyo
Kok banjur lali karo aku

Wis suwe aku ngenteni
Kang bakal nyenengke ati
Tresnamu kuwi sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo

Cukup semene aku ngugemi
Roso tresno lan sayang iki
Cukup semene kowe nyidrani
Janji kang wis mbok tanam ing jeroning ati


EmoticonEmoticon