Lirik Lagu Imu Ilu Inu Iku - Kelik Pelipur Lara & Endah Saraswati

Lirik Lagu Imu Ilu Inu Iku - Kelik Pelipur Lara & Endah Saraswati

Judul Lagu    : Imu Ilu Inu Iku
Ciptaan          : Kelik Pelipur Lara
Penyanyi        : Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati


Berikut Lirik Lagu Imu Ilu Inu Iku - Kelik Pelipur Lara & Endah Saraswati :

Pa : Yen lagi kangen karo kenyo
Pi : Muni i miss you 
Pa : Yen lagi seneng karo kenyo
Pi : Muni i love you
Pa : Yen lagi mempeng karo kenyo
Pi : Muni i need you 
Pa : Yen lagi gendheng karo kenyo
Pi : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu oh i love you

Pi : Yen lagi kangen karo Piiyo
PA : Muni i miss you
Pi : Yen lagi seneng karo Piiyo
Pa : Muni i love you
Pi : Yen lagi mempeng karo Piiyo
PA : Muni i need you
Pi : Yen lagi gendheng karo Piiyo
Pa : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu oh i love you

Pi : Yen lagi kangen karo Piiyo
PA : Muni i miss you
Pi : Yen lagi seneng karo Piiyo
Pa : Muni i love you
Pi : Yen lagi mempeng karo Piiyo
PA : Muni i need you
Pi : Yen lagi gendheng karo Piiyo
Pa : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu aku cinta kepadamu


EmoticonEmoticon