Lirik Lagu Gambang Suling - Narto Sabdo

Lirik Lagu Gambang Suling - Narto Sabdo

Judul Lagu    : Gambang Suling
Ciptaan          : Ki Narto Sabdo
Berikut Lirik Lagu Gambang Suling - Narto Sabdo :

Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane


EmoticonEmoticon