Lirik Lagu Gagat Enjang - Sri Mantingan

Lirik Lagu Gagat Enjang - Sri Mantingan

Judul Lagu      : Gagat Enjang
Penyanyi         : Sri Mantingan

Berikut Lirik Lagu Gagat Enjang - Sri Mantingan :

Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo
Mungup ing tanceping langit
Mrabawani
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko
Amengku doyo

Soyo mantep
Ngagungke asmane gusti
Moho asih
Sayekti kang moho suci


EmoticonEmoticon