Lirik Lagu Eny Sagita Feat Atut - Nitip kangen

Lirik Lagu Eny Sagita Feat Atut - Nitip kangen

Judul lagu   : Nitip Kange
Penyanyi     : Eny Sagita Feat Atut

Pencipta      : Kakung Lintang
Album         : Lagu Banyumasan 

Lagu berjudul Nitip Kangen yang dinyanyikan oleh Eny Sagita feat Atut adalah lagu dangdut yang biasanya dibawakan ketika manggung.

Baca juga : : Lagu Sayang - Via Valen

Penyanyi Eny Sagita adalah penyanyi yang berasal dari Nganjuk Jawa Timur. Lagunya terkenal berjudul Asseloley kepanjangan dari Asli loe Lebay.


Lagu Nitip Kangen bercerita rasa rindu pada pasangan yang telah lama tidak bertemu muka, jadinya kangen berat.

Berikut Lirik Lagu Eny Sagita Feat Atut - Nitip kangen :
 
Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem guyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelo ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sakjroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku



EmoticonEmoticon