Lirik Lagu Dadi Temanten - Cak Dikin & Maratus

Lirik Lagu Dadi Temanten - Cak Dikin & Maratus

Judul Lagu     : Dadi Temanten
Ciptaan          : Cak Dikin
Penyanyi       : Cak Dikin – Maratus

Berikut Lirik Lagu Dadi Temanten - Cak Dikin & Maratus :

Pa :
Janur kuning sing nempel ning ePiing
Tandane ono sing sesandhing
Opo ora pingin

Pi :
Jane karep nanging aku wedi
Mengko kangmas cidro ing janji
Tresno nyulayani nyulayani

Pa :
Ojo ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Pa + Pi :
Podo setiyo bareng sesandhingan
Ayo bareng urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan ooo ooohooo 

Pa :
Ojo ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Pa + Pi :
Podo setiyo bareng sesandhingan
Ayo bareng urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan ooo ooohooo 


EmoticonEmoticon