Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna (Tresno Tenan) - Didi Kempot

Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna (Tresno Tenan) - Didi Kempot

Judul Lagu     : Cinta Yang Sempurna  (Tresno Tenan) Song Lyrics
Ciptaan           : Dodhy K-Dwi
Penyanyi         : Didi Kempot & Yan Vellia

Berikut Lirik Lagu Cinta Yang Sempurna  (Tresno Tenan) - Didi Kempot :

Pa :
Koyo lintang ning langit
Tresnaku lan tresnamu
Ra bakal biso ilang
Senajan wis ganti jaman

Pi :
Matur nuwun duh gusti
Seneng rasaning ati
Piiyo sing tak tresnani
Tansah setyo ngancani

Pa :
Aku dudu pujonggo
Sing pinter gawe crito
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo

Pi :
Roda roda sing mlaku
Ngelingake sliramu
Tanganku ning pundakmu
Ning ngopo kowe mlayu

Pa :
Lalekno awakku
Yen kuwi apik kanggone uripmu
Wis rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen gawe gelo lalekno

Wis aku tak lungo
Nglalekke tresno
Tresnamu selawase

Pi :
Nganti ilang nyawaku
Ojo nganti lali
Nglalekake roso tresnaku

Nganti ilang nyawaku
Aku ora lilo
Yen ono wong liyo ning atimu


EmoticonEmoticon