Lirik Lagu Ciblek - Dendang Ersyando

Lirik Lagu Ciblek - Dendang Ersyando

Judul Lagu      : Ciblek
Penyanyi         : Dendang Ersyando

Berikut Lirik Lagu Ciblek - Dendang Ersyando :

Naliko mlaku-mlaku ning wonokromo
Opo opo cumepak maneko warno
Warung lesehane macak menor bakule
Sajake kok ono karepe

Warung kucingane akeh sing tongkrongan
Dandane moblong-moblong koyo kucing garong
Grayah-grayah tangane ugo takon regane
Tak jawab e emang gue anake wewe

La lae..la lae..la lae..la lae..
Mok kiro aku ciblek
Jare wong suroboyo
Cah cilik betah melek

La lae..la lae..la lae..la lae..
Tangane colak colek
Dasar hidung belang
Aku dikiro ciblek


EmoticonEmoticon