Lirik Lagu Ngamen 5 - Eny Sagita

Lirik Lagu Ngamen 5 - Eny Sagita

Lirik Lagu       : Ngamen 5
Penyanyi         : Eny Sagita

Lagu Eny Sagita yang berjudul Ngamen 5 begitu disukai oleh para fans. Lagu ini merupakan pengalaman bagi siapa saja yang menamakan diri sebagai musisi jalanan.
Baca juga : Lagu Selimut Tetangga - Repvblik

Berikut Lirik Lagu Ngamen 5 - Eny Sagita :

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan wonge ganteng
Nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tahu ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo guya guyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyo raden gatutkoco

Senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ngganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk hp mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan




EmoticonEmoticon